2014.04.28.
19:22

Írta: stronghand

Gallagher lányok II.

Cím: Görbüljek meg, ha igazat mondok
Író: Ally Carter
Főbb szereplők: Cameron 'Kaméleon' 'Cammie' Morgan, Rebeccak 'Bex' Baxter, Elisabeth 'Liz' Sutton, Macey McHenry

  Egy újabb félév veszi kezdetét az Ifjú Hölgyek Gallagher Akadémiáján. Újabb félév, újabb rejtélyekkel, még több kalanddal és garantált a köröm rágás az izgalom miatt. Vajon erre a fél évre mit tartogatnak számunkra Cammie és a barátai?
  Az iskolába visszatérve a lányok meglepődve tapasztalják, hogy az iskola egy részét lezárták. Mégpedig azt a részét, ahol közlekedtek a szobájukhoz, így most a hosszabb úton kell menniük. Az a dolog azért is furcsa, mivel a kémeket általában nem állíthatja meg egy lakat, főleg nem Cammie Morgan-t, a Kaméleont, aki az iskola minden kis zugát felfedezte már hetedikes korában és aki előtt nincsenek titkok.
 Természetesen felkeltette a lányok érdeklődését a lezárt részleg és egyből nyomozni kezdtek utána.
 Miután egyre több dolgot tudtak meg a lányok, kezdett világossá válni, hogy nem csak ők az egyetlen kémsuli a földön. Ráadásul nem csak lányok lehetnek kémek. Cammie talált egy furcsa fotót édesanyja asztalán, ami az apját és az egyik tanárát ábrázolta.


- történet kreativitása: 10/9.
- szóhasználat: 10/8 Semmi érdekes.
- szereplők: 10/9 
- könyv kinézete: 10/10. Filmes borító, tetszik :) 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mendekhely.blog.hu/api/trackback/id/tr906519171

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása