2014.06.15.
22:06

Írta: stronghand

A testvériség - Filmajánló

 Mostanában nagyon rászoktam a Cool Tv-re, minden szabad időmben (nincs mostanában valami sok) azt nézem. Tegnapi napon egy nagyon jó film ment és gondoltam írok róla pár szót. Annyira jó volt maga a történet, hogy egyből rákerestem nincs-e könyvben, de sajnos nem volt, pedig milyen szívesen elolvasnám.

 Boszorkányság. Mágia. 300 éves titok. Testvériség. 
Az "ipswitchi fiúk" a Spenser Akadémia tanulói, a legkeményebb srácok. Velük senki nem húz újat, mindenki tart tőlük.
 Ám van egy titkuk. Senki nem tudja róluk, hogy 300 éves titkot őriznek ők négyen. Caleb, Pogue, Tyler és Reid kiskorúk óta együtt tengetik minden napjaikat. Összeköti őket az erő, ami bennük lakozik.
 Egy XVII. századi boszorkány társadalom leszármazottjaként különleges erejük van. Ám a régi időkben öt családról beszélnek a legendák, de ők csak négyen vannak, ugyanis az ötödik család utolsó tagjai már meghaltak.
 Egy új srác érkezik az Akadémiára, aki hamar összebarátkozik Calebbel és együtt úsznak. Ám Caleb felfigyel a sötét szemére a vízben és egy furcsa szikra jelenik meg benne, ezután pedig a fiú elájul. Caleb megvan győződve róla, hogy a fiúnak is olyan ereje van mint nekik. Előtte való napokban folyamatosan démonokat látnak a fiúk és valaki használja az erejét, Caleb és Pogue pedig megérzik ezt. Reid az, aki már nagyon rabjává vált az erőnek, ezért őt gyanúsítják, de ő esküszik rá, hogy nem használta az erejét.
 Mi is az erő valójában? Mágia. A fiúk 12 éves korukban tapasztalják meg először a hatalmas, amit az erő felett érezhetnek, ám a teljes beteljesülés, amikor erejük teljében lesznek az 18 éves korukban jön el. Akkor dől el, hogy mennyire vállnak a rabjává a mágiának. Ez az erő nem éppen jó dolog, ugyanis minél többet használod, annál jobban vágysz az újra használatára és minél többet használod, annál jobban rövidül az életed. Ezt Caleb saját szemével tapasztalja meg, ugyanis az édesapja 42 évesen úgy néz ki, mint aki 100 éven túl van. Már csak a gépek tartják életben, a testét felemésztette az erő. Ő nem tudott ellenállni a kísértésnek.
 Természetesen történetünkből nem maradhat ki a szerelem sem, Caleb szerelmes lesz egy angyali teremtménybe Sarah-ba és a lány is gyengéd érzelmeket táplál a fiú iránt.
 Amikor Chase-ről az új fiúról kiderül, hogy a kihaltnak vélt ötödik család utolsó sarja a fiúk rájönnek, hogy Chase fenyegetést jelent rájuk. Chase főképp Calebre jelent hatalmas veszélyt, ugyanis először ő lesz 18 éves és Chase elakarja venni az erejét, ugyanis őt már maga alá temette az erő által okozott függőség.

Caleb Danvers (Steven Strait) 

Természetesen a filmben nem maradhat
el a kockás test megmutatása sem.

Caleb és Sarah(Laura Ramsey) 
Reid Garwin (Toby Hemingway)


Pogue Parry (Taylor Kitsch)



Tyler Sims (Chace Crawford)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mendekhely.blog.hu/api/trackback/id/tr996519153

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása